15. sep 2009
Nyhedsbrev fra FOODobserver.dk
Har du tjek på branchens vigtige begivenheder?


Hold dig ajour under punkterne:

Aktuelle messer

Konferencer og
   seminarer




Var der noget, du ikke fik læst?


Valgfri søgning via fritekst, på periode eller efter temakategori:

Artikelarkivet

 

 


Miljø- og klimahjørnet:

Enzym formindsker CO2-aftrykket for ølbrygning

15.09.09: – Bryg en rigtig god øl, og formindsk dit CO2-aftryk. Det er vores nye tilbud til bryggeriindustrien. Et nyt enzym gør det nemlig muligt for bryggerierne at fremstille øl af 100 procent umaltet byg. Forbrugerne er begejstrede for smagen og det klimavenlige koncept, lyder det fra Novozymes, der nu lancerer enzymet Ondea Pro, der ifølge virksomheden betyder en revolution og en gentænkning af ølproduktionen over hele verden.

Læs mere

Ændring af dit abonnement